Sobota, Únor 23, 2019

SEMÍNKOVÝ CHLÉB

Jelikož se poslední dobou snažím vyhýbat mouce a občasně mám chuť se zakousnout do něčeho dobrého udělala jsem si tento semínkový chléb. Vůbec není poznat, že by byl bez mouky a naopak mi...

VLOČKOVÝ ŠTRŮDL

Myslím, že recept na vločkový štrůdl, jehož jednoduchý návod obletěl celý internet představovat nemusím, ale to bych to nebyla já, abych si to nějak nepředělala a k tomu mi ještě doma nějaká...

RECEPT NA NEOBYČEJNÉ SMOOTHIE, KTERÉ RYCHLE SPÁLÍ BŘIŠNÍ...

Přestaňte se kvůli břišnímu tuku cítit trapně nebo dokonce méněcenně, vezměte to do vlastních rukou a zatočte s ním navždy.Tuk uložený v oblasti břicha představuje vážné zdravotní riziko, takže zbavit se...

11 NEJVĚTŠÍCH MÝTŮ BĚŽNÉHO STRAVOVÁNÍ

Josef Štěpánek na G+ sdílel velice dobrý článek Krise Gunnarse, který shrnuje celou řadu mýtů či pochyb o tom, co je nám obvykle vydáváno za správnou výživu. A protože se mi ten...

ŠOKUJÍCÍ INFORMACE O KÁVĚ S MLÉKEM !

Hezký den. Podařilo se nám získat zajímavý článek, který napsal MUDr. Jan Miklánek. Obsahuje celkem zásadní informace, takže jej sdílíme dál. Mléko, smetana nebo silně omaštěné zákusky či smetanová šlehačka ke kávě zásadně...

13 VĚCÍ, KTERÉ NASTANOU VE VAŠEM TĚLE PO ...

Meloun je zelenina, které se nám jednoznačně nejvíce spojuje právě s létem. Kromě výborné chuti má však i velké množství přínosů při léčení různých zdravotních problémů. Mezi jeho nejznámější účinky patří...

PIJTE VODU

Dostat vodu do těla ať už v jakékoliv podobě je velice důležité. Není důležité zda je léto nebo zima, pít bychom měli stále. Samozřejmě v létě více, protože se více potíme a...

5 VAROVNÝCH SIGNÁLŮ NEDOSTATKU HOŘČÍKU V TĚLE

Tak jako vápník a železo mají svou důležitou funkci pro správné fungování organismu, tak se naše tělo neobejde bez správné hladiny hořčíku v těle. Odpovídající koncentrace hořčíku v krvi je rozhodující...

CELER – LÉČIVO DOSTUPNÉ VŠEM

Deset důvodů, proč pravidelně konzumovat celer: Celer může být konzumován syrový, může být přidáván do salátů, ale také může být součástí vařených jídel. Velkou výhodou této zeleniny je, že na rozdíl od...

JAK SNADNO A ZDRAVĚ PŘIPRAVIT KUSKUS

Kuskus, semolinová těstovina, těstovina z tvrdozrnné pšenice, mající své kořeny v severní Africe, přesněji Maroku. Zde se ještě podle tradičních receptur namáčí pšenice ve slané vodě, aby se pak ručně prosela...

Nenechte si ujít

SLEPÉ STŘEVO – APENDIX

Apendix (též červovitý výběžek slepého střeva či appendix vermiformis) je rudimentální dlouhý tenký výběžek s volným koncem, obvykle 6-10 cm dlouhý a asi 7...

Postoj k sebevrahům

Nejpopulárnější články