Úterý, Květen 21, 2019

RECEPT NA NEOBYČEJNÉ SMOOTHIE, KTERÉ RYCHLE SPÁLÍ BŘIŠNÍ...

Přestaňte se kvůli břišnímu tuku cítit trapně nebo dokonce méněcenně, vezměte to do vlastních rukou a zatočte s ním navždy.Tuk uložený v oblasti břicha představuje vážné zdravotní riziko, takže zbavit se...

ŠÍPKY

Dětství mám hodně spojené s návštěvami u prarodičů a hlavně s babičkou, která měla, a stále má, nepřeberné množství receptů, ve kterých využívá veškeré plodiny ze své zahrádky. Na podzim tak...

JEDNODENNÍ JÍDELNÍČEK NA SNÍŽENÍ ZÁNĚTU

Často mi píšete s prosbou o sestavení ukázkového léčivého jídelníčku bez bílé mouky, cukru a mléčných výrobků, aby se váš zánět, kvasinkové infekce, plísně a nadváha snížily přirozeným způsobem. Tak tady...

13 VĚCÍ, KTERÉ NASTANOU VE VAŠEM TĚLE PO ...

Meloun je zelenina, které se nám jednoznačně nejvíce spojuje právě s létem. Kromě výborné chuti má však i velké množství přínosů při léčení různých zdravotních problémů. Mezi jeho nejznámější účinky patří...

CO DOKÁŽE HRUŠKA?

Hrušky patří mezi nejobvyklejší podzimní ovoce a většinou mu nevěnujeme příliš velkou pozornost. Hruška ale má řadu zajímavých léčivých účinků...     Hrušeň obecná je statný strom s červenohnědou, lysou a lesklou kůrou...

JÍDLO, KTERÉ ZMĚNÍ VÁŠ ŽIVOT: RECEPT NA ...

Snídaně je považována za nejdůležitější jídlo dne. Proto byste v této době měli jíst to nejzdravější, co se jen dá. Snídaně je důležitá hlavně proto, že pomáhá zlepšovat řadu tělesných funkcí. Dnes vás prozradíme...

ŠPALDA VE ZDRAVÉ KUCHYNI

Naše stravování je poznamenáno mnoha zaběhnutými zvyky, z čehož jeden je, že milujeme bílé pečivo a vůbec všechny produkty z bílé mouky. Bílou moukou zahušťujeme polévky a omáčky a nevyužíváme přitom celkem běžných...

CELER – LÉČIVO DOSTUPNÉ VŠEM

Deset důvodů, proč pravidelně konzumovat celer: Celer může být konzumován syrový, může být přidáván do salátů, ale také může být součástí vařených jídel. Velkou výhodou této zeleniny je, že na rozdíl od...

CUKETA SEDMKRÁT PRO ZDRAVÍ

Cuketa, jeden z druhů tykve, je v posledních letech stále populárnější. Přispívá k tomu jistá chuťová neutralita, která velmi rozšiřuje možnosti přípravy a úpravy, jednoduchá manipulace při vaření a samozřejmě také...

11 DŮVODŮ PROČ JÍST OVESNÉ VLOČKY

Oves patří k nejzdravějším obilovinám, které se na Zemi vyskytují. Je přitom mezi kulturními obilovinami nejmladší a původně byl kdysi dávno považován za plevel. Z ovsa se dříve vyráběly i kroupy. ...

Nenechte si ujít

CELULITUDU JEN KOSMETIKA NEODSTRANÍ

  &nbsp Krémy a pleťová mléka musí doplnit cvičení, úprava stravy, nošení stahovacích punčoch a masáže, řekla dnes novinářům lymfoterapeutka Erika Hübelová. "Jedno bez...

Nejpopulárnější články