Pátek, Leden 18, 2019

CEREÁLIEMI PROTI RAKOVINĚ

Nepodceňujte správnou peristaltiku střev. „Cereálie jsou otázkou funkčnosti střev. Obohacují potraviny, například pečivo, sušenky či cereální snacky o složky celulózy a nestravitelné složky, což je například šrot,“ vysvětluje Ludvík Pokorný, trenér...

ŠPALDA VE ZDRAVÉ KUCHYNI

Naše stravování je poznamenáno mnoha zaběhnutými zvyky, z čehož jeden je, že milujeme bílé pečivo a vůbec všechny produkty z bílé mouky. Bílou moukou zahušťujeme polévky a omáčky a nevyužíváme přitom celkem běžných...

POHANKA – STRAVA NAŠICH BABIČEK

Pohanka není klasickou obilovinou. Je příbuzná reveně a šťovíku, a proto tolik zdravá. Pohanka byla dříve považována za obilí chudých, ale poté, co lékaři objevili její zdravotní význam, slaví tato rostlina...

Nenechte si ujít

Jarní očistná kůra (detoxikace)

O detoxikaci určitě slyšel každý z nás, ale ne všichni vědí co znamená, proč je důležitá a jak se provádí. Ayurveda doporučuje detoxikaci jako důležitou...

JAK SE VYZNAT V LIDECH

Nejpopulárnější články