Pondělí, Červen 24, 2019

Hořčík

Hořčík neboli magnesium napomáhá oběhovému systému a je prevencí proti infaktu. Hořčík působí lépe ve společnosti vitamínu A, vápníku a fosforu. Přesto lidé často trpí jeho nedostatkem, neboť hořčík se vyplavuje...

CELER

Potravina nabitá vitamíny a minerály Přečtěte si deset důvodů, proč pravidelně konzumovat celer. Celer může být konzumován syrový, může být přidáván do salátů, ale také může být součástí vařených jídel. Velkou výhodou této...

CEREÁLIEMI PROTI RAKOVINĚ

Nepodceňujte správnou peristaltiku střev. „Cereálie jsou otázkou funkčnosti střev. Obohacují potraviny, například pečivo, sušenky či cereální snacky o složky celulózy a nestravitelné složky, což je například šrot,“ vysvětluje Ludvík Pokorný, trenér...

ŠPALDA VE ZDRAVÉ KUCHYNI

Naše stravování je poznamenáno mnoha zaběhnutými zvyky, z čehož jeden je, že milujeme bílé pečivo a vůbec všechny produkty z bílé mouky. Bílou moukou zahušťujeme polévky a omáčky a nevyužíváme přitom celkem běžných...

POHANKA – STRAVA NAŠICH BABIČEK

Pohanka není klasickou obilovinou. Je příbuzná reveně a šťovíku, a proto tolik zdravá. Pohanka byla dříve považována za obilí chudých, ale poté, co lékaři objevili její zdravotní význam, slaví tato rostlina...

Nenechte si ujít

JSME VÍCE NEŽ VÍME

Uvnitř každého z nás je neodbytné naléhání učit se, růst, narůstat a stát se větším a větším. Toužíme po pravdě. Pozastavujeme se nad tím, co...

JAK SE ZBAVIT CHUTI NA SLADKÉ

Cvičení ve III. trimestru

Nejpopulárnější články