MOUDROST A KRÁSA BYTÍ V JEDNOM......
VYROVNANÝ INDIÁN

   Z praxe znám klienty, kteří rakovinu “přenesli” na svého psa (podle mne mají psi ze zvířat největší léčitelské schopnosti), nebo na partnera. Znám několik žen, kterým zemřelo na rakovinu více partnerů (i tři), zatím co sama žena rakovinu nedostala. Ta je podle mne nosičem viru, který přenáší. Z praxe víme, že pokud jeden z partnerů zemřel na rakovinu, určité procento pozůstalých partnerů zemřelo po kratší, či delší době také na rakovinu. Tyto poznatky potvrzují mojí teorii o vzniku rakoviny také “přenesením” viru z člověka na člověka, z člověka na zvíře a věřím přenosu i ze zvířete na člověka. 

   Zabývám se způsoby léčby rakoviny delší dobu a vypozoroval jsem zvláštní souvislosti. Jsem schopen “změřit” množství cizorodých a rakovinotvorných látek v těle každého živého tvora, lze zjistit, zda již rakovinový nádor vzniká – zda jde o předrakovinový stav (který lze snadno a rychle zlikvidovat), či již nádor vznikl. Rakovinotvorné látky má podle mne v těle 85 % populace, protože se s nimi setkáváme ve všech podobách ve stravě, ve vzduchu, ve vodě, v chemických látkách, které si do bytu přineseme, či je nosíme na sobě. Nelze tomu zabránit.

   Přesto má mnoho lidí v sobě dostatek obranných látek, díky kterým jejich organismus dokáže s viry (i HIV) a rakovinou bojovat. Ke vzniku rakoviny musí být určité podmínky a věřím na tři negativní vlivy, které když se “sečtou”, poruší se v těle rovnováha obranného mechanismu a ten podlehne. Negativních vlivů je mnoho, např. nahromadění rakovinotvorných látek nad únosnou mez (viz kapitola :”Čištění trávicí soustavy”, což doporučuji minimálně 1x ročně), kouřením, když ve větší míře konzumujeme potraviny, ve kterých rakovinotvorné látky jsou ( protože všude okolo nás je chemie), vepřové maso, hovězí maso, nezralá rajčata, zelené papriky, sója, špenát, potraviny rostoucí v zemi, umělá sladidla, smažené potraviny, konzervované potraviny (konzervační prostředky), uzeniny, produkty nižších hub – aflotoxiny, které mají podobu plísní a jsou zejména na dlouho skladovaných burských oříšcích, mohou být i na ovocných šťávách, živočišné tuky, mléčné výrobky, atd., některé léky (Brufen, atd.), chemické postřiky, freony a různé spreje na hubení hmyzu, ale i voňavé spreje, stromečky, tyčinky, tablety proti molům, výfukové plyny z aut, prášky na praní (proto je doporučuji skladovat uzavřené a ve větraných komorách), žijeme-li v elektromagnetickém poli (citlivějším lidem stačí být do 45cm od elektrické šňůry či lampičky u nočního stolku, u počítače, rozhlasového přijímače, mobilního telefonu, atd.), ionizující záření, infračervené záření, ultrafialové záření, radon, či jiné škodlivé záření, silné geopatogenní zóny, pracujeme-li s ředidly, či čistícími prostředky, s benzínem, naftou, lepidly, trvalé mechanické dráždění, atd. a žijeme-li ve stresu, či zažijeme-li velký stres (autohavárie, úmrtí v rodině, rozvod, povodeň, válka, operace, svatba, vánoce, výpověď v práci, krach firmy, potrat, podvede-li nás někdo, atd.).

   Stresem se podle mého názoru stane to, že organismus se z pudu sebezáchovy “psychicky zablokuje” vůči velkému vydání energie, vitamínů, minerálů (abychom vyčerpáním výše uvedeného nezemřeli – viz moje teorie o vniku nemoci), ale současně se tím “zablokuje” vůči přijímání výše uvedeného a proto pak náš organismus “přežívá v jakémsi nouzovém provozu” a výše uvedené výživné látky se možná dostanou do krve (pokud krev není naším oslabeným orgánem, ale ne do oslabených orgánů (které má každý jiné) a do jedné poloviny těla (u praváků většinou do levé ). V dysfunkčních orgánech a v jedné straně těla dříve, či později vznikne nemoc, nejdříve vznikají cysty, kameny, později i rakovina.

   Začátek léčby podle mé metody spočívá v “odblokování” pomocí akupresur, (jinak se do oslabených orgánů a jedné poloviny těla nedostanou vitamíny, minerály energie, ale ani léky) nalezení příčiny “zablokování” a její odstranění (nenajde-li se příčina, nedá se odstranit důsledek a když, není efekt odstranění důsledku trvalý), je nutné vyčistit organismus od karcinogenních látek (ne hladovkou) – viz kapitola čištění (nejenom) trávicí soustavy. Po tom má teprve smysl užívat léky a přípravky (je nutné je jíst v určité správné časy), které ničí rakovinové buňky, či kostru buňky. Existuje mnoho stávajících bylin, homeopatik a různých extraktů, jejichž kombinací a užitím ve správném čase se potlačuje růst rakovinových buněk, které jsou v zárodku. Doufám, že se brzo podaří najít takovou kombinaci, která by zničila jenom rakovinové buňky.

   Lidské tělo je malá “elektrárna” i chemická továrna.

Podrobně bude tato kapitola včetně léčby rakoviny rozvedena v knize :”JAK SE DOŽÍT 140 LET”. Zde jenom stručně popíši poznatky, za jakých podmínek patrně ke vzniku rakoviny podle mých poznatků NEDOJDE. Testuji velké množství klientů a vypozoroval jsem to, že i když mnozí měli velké množství karcinogenních látek, žili ve stresu, v nevhodném prostředí, rakovinu nedostali, zatímco jiní měli mnohem méně karcinogenních látek včetně ostatních negativních vlivů a rakovinu dostali. Rozdíl byl v jednom- ti, co rakovinu nedostali, měli v celém organismu určité minimální množství vitamínu B3 a maximální množství minerálu – KOENZYM Q 10! při optimálním množství některých dalších důležitých vitamínů a minerálů – viz tab. vitamínů a minerálů.

   Důležité je vědět, že když jsme z výše popsaných důvodů “psychicky zablokováni” vůči přijímání energií (podle mne je “zablokováno” 85% populace), vitamínů a minerálů (nebo když určité z nich nejíme ve správný čas), tak i kdybychom vitamíny a minerály jedli, nedostanou se do našeho těla do maximální úrovně, ale do úrovně, do které jsme schopní je přijímat, tj. do úrovně, do které jsme “otevření”. </p >

   Stejně tak pro “psychicky zablokovaný organismus nejsou účinné léky, či jsou méně účinné. Proto tvrdím, že 80% nemocných konzumuje zbytečně chemické léky, protože kdyby se organismus mojí metodou “odblokoval”, z 80% by se lidé vyléčili jen doplněním energií, vitamínů, minerálů, či bylin. Když jsem učinil tento objev, uvědomil jsem si, jak těžká bude léčba rakoviny, protože aby se dostal lék do správného místa v těle, nejdříve musí být cesta léku (stejně jako je tomu u vitamínů a minerálů) “průchodná” (viz akupresury na odblokování), ale navíc je nutné jej podat do těla v tom čase, aby včetně “zpoždění na cestě” dorazil do správného místa ve správný čas.

   Jako př. jod. Ví se, že štítná žláza (podle čínské medicíny) “pracuje” okolo 16.00 (podle mne mezi 14.00 až 15.00), proto např. někteří homeopaté, kteří to vědí, podávají léky na nemocnou štítnou žlázu v 16.00 hodin. Podle mých zkušeností je ale problém v tom, že cesta jodu do štítné žlázy trvá 17 hodin a proto je nutné jíst jod ve 21 až 22 hodin. Když se nedostanou určité vitamíny, minerály a některé ost. látky do našich orgánů ve správnou dobu, orgány tyto látky nepřijmou, nebo ne dostatečně účinně a ty pak projdou do trávicí soustavy bez užitku.

   Proto jako první krok nejenom při onemocnění rakovinou doporučuji “odblokování” organismu pomocí akupresur, které jsem objevil, aby bylo možné vitamíny, minerály a hlavně i životní energii přijímat na maximum, dále “odblokování “páteře, protože kvůli “blokům” na páteři a energetických drahách zubů, které může způsobit amalgamová plomba, naražený bub, zánět, váček, atd., (pokud jsou psychického původu, nejsou vidět na rentgenu) je rovněž přerušená cesta energií do těla.

   Teprve po té má smysl “vyčistit” tělo od cizorodých látek, těžkých kovů, rakovinotvorných látek, na což je dobrý extrakt z bylin, kterých je hodně, např. Rakytník, Jmelí bílé, Šalvěj, Zlatobýl, Mydlice, Ostropestřec mariánský, aloe, atd. Určuji směs a druhy bylin individuálně, stejně tak formu (homeopatická, extrakt, čaj, syrové, atd.) čas a četnost užívání .Doporučuji pít kopřivový čaj (jen spařit, snese teplotu max. 70°C), druhý den heřmánkový čaj (snese teplotu vody jen 50°C!) a tyto čaje obden střídat, pít cca 1/3 l dva měsíce. Doporučuji přijímání energií z vody, či stromů, alespoň obden cca 30 minut, dále velké dávky vitamínu C (1000mg denně), B3, omezeně Enzymy (2x denně 4 tablety), Koenzym Q10, Rutin. Je jasné, že je nutné omezit příjem nevhodné stravy.

   Nevhodné potraviny: brambory a vše, co roste v zemi, vepřové maso, hovězí maso, mléko, mléčné výrobky (vhodné jsou pouze tvarohy a nízkotučné sýry), veškeré tropické ovoce, čokoláda, kakao, zrnková káva, silné čaje, nakládané ovoce (mimo nakládaného doma), některé (tučné) sladkovodní ryby, rajčata, okurky, sója a sójové výrobky, špenát, broskve, meruňky, bílé pečivo, živočišné tuky, oříšky (mimo mandlí), tuky obecně, nepřehánět koření, zelená paprika, atd.

   Mezi vhodné potraviny patří: zelenina která roste na zemi a nad zemí, pouze šťávy z mrkve a celeru, ovoce, které roste u nás mimo meruněk a broskví, bílá masa (např. krůta, králík, kuře aj.), mořské ryby, těstoviny, luštěniny, knedlíky, rýže, ovesné vločky, vajíčka, houby, rozpustná káva, cibule, česnek, žlutá a červená paprika, když pečivo, tak tmavé, ale nepřehánět, mandle, nať z kořenové zeleniny, atd.

   Další část “léčby” je individuální a sestává z různých kombinací bylin, v různých úpravách, které je nutné užívat v přesných časech, s přesností užívání na 10 minut. Proto i mnoho jinak účinných bylin, či homeopatických léků se neosvědčilo, protože nebyly užívány ve správné časy, ve správné kombinaci, byly špatně upravené , či zničené např. přelitím vody o vyšší teplotě, než byliny snesou. Některé byliny je nutné jíst, ne z nich připravovat čaje, či vyrábět extrakty. Na viry (to se týká i HIV, syndrom chronické únavy, atd.) se osvědčily směsi Zlatobýl, Mydlice, Šalvěj, ostropestřec mariánský.

Z knihy Jak se dožít 140 let – Stanislav Brázda,

loading...

Komentáře