Nevyhýbá se ani alternativním výživovým stylům či tématu obezity. Dozvíte se, jaká je metabolická typologie, které potraviny jsou zdraví prospěšné a které naopak přinejmenším sporné. Značný prostor je věnován i problematice stravy v těhotenství a výživě v pokročilejším věku.
autor: RnDr. Petr Fořt, CSc.
formát: B5
vazba: V4
rozsah: 424 stran
prodejní cena včetně DPH: 399 Kč, 19,48 €
- Alternativní výživové styly
- Různé jídlo v různém věku
- Specifické dietní režimy
informace o autorovi:
RNDr. Fořt Petr, CSc.
Pan doktor Petr Fořt je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Od absolutoria pracoval převážně v lékařských oborech – klinické biochemii, experimentální imunochemii na pražské lékařské fakultě a také jako vědecký pracovník v oboru fyziologie a dietologie vrcholového sportu. Je autorem desítek vědeckých prací zabývajících se fyziologií a biochemií sportu. Již třetím rokem spolupracuje s Českou televizí na pořadu o výživě s názvem "Pod pokličkou".