Pondělí

Ráno vstaneme a dáme si nalačno 2 sklenice vlažné vody s plátkem citronu. Potom pokračujeme ve svém všedním dni.

Snídaně:
Jeden slabý plátek žitného chleba s Florou a k tomu jeden velký pomeranč

Svačina:
1 velké jablko

Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou

Svačina:
1 střední jablko

Večeře:
1 plátek žitného chleba s normálním máslem a velké rajče

Úterý:

Snídaně:
Bílý jogurt s nakrájeným banánem

Svačina:
2 mandarinky

Oběd:
1 zavináč s krajíčkem žitného chleba

Svačina:
20 dkg hroznového vína

Večeře:
Půlka hermelínu s krajíčkem žitného chleba, půlka syrové salátové okurky

Středa:

Snídaně:
Jogurtový nápoj, banán

Svačina:
velké jablko

Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou

Svačina:
10 švestek

Večeře:
1 velký grapefruit

Čtvrtek

Snídaně:
Bílý jogurt a zamíchat banán a kiwi

Svačina:
1 velké jablko

Oběd:
Tavený sýr se žitným chlebem – jeden plátek

Svačina:
20 dkg hroznového vína

Večeře:
Sardinky v tomatě s půlkou sojového rohlíku

Pátek:

Snídaně:
0,4 dcl poctivého grapefruitového džusu

Celý den pojídejte s jídlem mořskou řasu Kelp a popíjejte zelený čaj.

Svačina:
1 velké jablko

Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou

Svačina:
Ananasový kompot – půl konzervy

Večeře:
Rybí polévka, pokud možno nezahuštěná jíškou, ale přírodní, pouze rybí maso, zelenina, bez osmažené housky.

Kapr na přírodno, tzn. bez obalení, ale upečený na másle nebo oleji, s kmínem. K tomu bramborový salát bez majonézy, ale s pouze ochuceným jogurtem.

Pít můžete přírodní suché víno, cukroví také ochutnejte, ale ne víc, než 10 kousků.

Když sníte později 1-2 obložené chlebíčky, svět se také nezboří.


Sobota:

TENTO DEN SNĚZTE CO HRDLO RÁČÍ – nezapomeňte na grapefruitový džus, zelený čaj a řasu KELP!!!!!!!!

Neděle

ZOPAKUJTE SI SOBOTU!!!!!!!!! Bez výčitek svědomí a s dobrým pocitem. Od pondělí ale zase najedeme na náš starý dobrý režim.

Užijte si vánoce a přejeme, ať jsou pěkné, šťastné a s dobrým jídlem.


Iva Hédlová a Stanislav Tesařík