Pondělí
Ráno vstaneme a dáme si nalačno 2 sklenice vlažné vody s plátkem citronu. Potom pokračujeme ve svém všedním dni.
Snídaně:
Jeden slabý plátek žitného chleba s Florou a k tomu jeden velký pomeranč
Svačina:
1 velké jablko
Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou
Svačina:
1 střední jablko
Večeře:
1 plátek žitného chleba s normálním máslem a velké rajče
Úterý:
Snídaně:
Bílý jogurt s nakrájeným banánem
Svačina:
2 mandarinky
Oběd:
1 zavináč s krajíčkem žitného chleba
Svačina:
20 dkg hroznového vína
Večeře:
Půlka hermelínu s krajíčkem žitného chleba, půlka syrové salátové okurky
Středa:
Snídaně:
Jogurtový nápoj, banán
Svačina:
velké jablko
Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou
Svačina:
10 švestek
Večeře:
1 velký grapefruit
Čtvrtek
Snídaně:
Bílý jogurt a zamíchat banán a kiwi
Svačina:
1 velké jablko
Oběd:
Tavený sýr se žitným chlebem – jeden plátek
Svačina:
20 dkg hroznového vína
Večeře:
Sardinky v tomatě s půlkou sojového rohlíku
Pátek:
Snídaně:
0,4 dcl poctivého grapefruitového džusu
Celý den pojídejte s jídlem mořskou řasu Kelp a popíjejte zelený čaj.
Svačina:
1 velké jablko
Oběd:
1/4 grilovaného kuřete s kyselou okurkou
Svačina:
Ananasový kompot – půl konzervy
Večeře:
Rybí polévka, pokud možno nezahuštěná jíškou, ale přírodní, pouze rybí maso, zelenina, bez osmažené housky.
Kapr na přírodno, tzn. bez obalení, ale upečený na másle nebo oleji, s kmínem. K tomu bramborový salát bez majonézy, ale s pouze ochuceným jogurtem.
Pít můžete přírodní suché víno, cukroví také ochutnejte, ale ne víc, než 10 kousků.
Když sníte později 1-2 obložené chlebíčky, svět se také nezboří.
Sobota:
TENTO DEN SNĚZTE CO HRDLO RÁČÍ – nezapomeňte na grapefruitový džus, zelený čaj a řasu KELP!!!!!!!!
Neděle
ZOPAKUJTE SI SOBOTU!!!!!!!!! Bez výčitek svědomí a s dobrým pocitem. Od pondělí ale zase najedeme na náš starý dobrý režim.
Užijte si vánoce a přejeme, ať jsou pěkné, šťastné a s dobrým jídlem.
Iva Hédlová a Stanislav Tesařík