štáva z okurekBolest kloubů, dna, vysychání kloubů, praskání, ztuhlost, to vše jsou nepříjemné stavy těla, které je možné zlepšit správnou stravou a pohybem. Dnes vám nabízím speciálně sestavenou šťávu na bolest kloubů, která je způsobena usazeninami krystalků kyseliny močové v nich.

Je to až překvapivé, ale okurková šťáva v této šťávové směsi hraje důležitou roli.

Pomáhá totiž snižovat tělesnou teplotu, alkalizuje tělo a tak je velmi efektivní v odstraňování kyseliny močové z kloubů, stejně tak jako při léčbě dny.

bolest kloubů

Zázvor a celer vám pomohou snížit zánět v kloubech v průběhu procesu čištění. Jsou opravdu perfektní zbraní. V průběhu léčby můžete, ale nemusíte občas pociťovat v kloubech bolest, i když řešíte třeba jen ztuhlost.

Jsou neklamným důkazem procesu čištění kloubů zničením starých toxinů. Ale nebojte, brzy odezní.

Doba přípravy tohoto nápoje vám nezabere více než 10 minut.

Ingredience

  • 4 stonky řapíkatého celeru

  • 2-3 cm kořene zázvoru

  • 1 střední okurka

  • šťáva z půlky citronu

Postup

Dobře vše umyjte a odšťavte ve svém odšťavňovači.

Léčba:

Tuto šťávu pijte tak často, jak je jen potřeba, nejlépe do vymizení příznaků onemocnění. Doporučuji tak 2x denně, pokud chcete proces urychlit. Vždy čerstvě připravenou, nejlépe ráno na lačný žaludek a popřípadě i večer, nejdříve však 2-3 hodiny po předchozím jídlem a 20 minut před jídlem následujícím.