Tibetský česnekový recept.
360g oloupaného a rozmačkaného česneku
300g 90% vinného lihu
Česnek rozmačkáme a vložíme do tmavé láhve a zalijeme lihem. Dobře uzavřeme a uložíme v temnu a chladu po dobu 10-ti dnů. Pak se obsah přecedí přes plátno a zbytek česneku z láhve se ještě důkladně vymačká. Takto získaný extrakt se nalije zpět do láhve a nechá se uležet tři dny v klidu, temnu a chladu.
Užití:
A pak už jen 25 kapek 3x denně každý den, až do vyčerpání poslední kapky což by mělo vydržet asi tři měsíce. Nic se však neděje, když vám extrakt vydrží i o měsíc déle. Záleží to také na obsahu šťávy v samotném česneku v jehož důsledku se zvýší nebo sníží celkový objem extraktu.
Tento Tibetský extrakt prokazatelně léčí tepny, žíly, cévy a vlásečnice, upravuje krevní tlak(vysoký snižuje, nízký zvyšuje) , snižuje nitrooční tlak, upravuje funkci lymfatického systému, snižuje cholesterol, léčí vnitřní záněty, zlepšuje trávení a paměť a podporuje hubnutí. Tyto efekty nastupují už v průběhu léčebné kůry.
Pak je zde ještě jeden prokazatelný efekt, který si snadno ověříte sami, v průběhu roku po ukončení léčebné kůry se vám zvětší rozsah hybnosti kloubů a případné výrůstky na kloubech se celkem nenápadně vytratí. Vzhledem k pomalosti tohoto procesu si toho člověk ani nevšimne, ale při zpětném pohledu si teprve uvědomíte ohromnou léčebnou sílu česneku.
V původním receptu se tvrdí, že omládnete o 15 let. Celá tato procedura by se měla opakovat vždy po 5-ti létech.